Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Friendship bracelets (SOLD OUT)

Γυρίστε λίγα χρόνια πίσω... Στα μαθητικά χρόνια, που εμείς και οι F.F.E. φίλοι μας φορούσαμε βραχιολάκια φιλίας! Φορέστε τα πάλι σήμερα σε μα πιο glamour version!!!













Το χρυσό είναι τάση!!!

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας προστάζουν χρυσό!!! Το είδαμε σε σακάκια, ρούχα, τσαντάκια αλλά και φορέματα... Παρακάτω μερικά κοσμήματα που σίγουρα θα δώσουν μια glamour νότα σε όλες σας τις εμφανίσεις!!!

Και μην ξεχνάτε.. το hand of hamsa σας προστατεύει από το κακό μάτι!!!

code: gn2 (necklace)
code: gb1 (bracelet)

code: gb1

code: gn1

code: gn2 (necklace)
code: gb1 (bracelet)

code: gn1 (necklace)
code: gb2 (bracelet)

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Shoe clips - Κλιπ παπουτσιών

Κλιπ παπουτσιών... Μια νέα τάση για να αναβαθμίσετε και να στολίσετε ένα ξεχασμένο ζευγάρι γόβες ή τις περσινές σας μπαλαρίνες. Τα κλιπ παπουτσιών είναι μια πολύ οικονομική λύση για να δώσετε νέα, glamour εμφάνιση στα παπούτσια σας. Μπορούν να φορεθούν μπροστά, στο πλάι διπλά στον αστράγαλο, πίσω πάνω από τη φτέρνα αλλά και στο λουράκι του αστράγαλου αν υπάρχει. Επίσης, τα κλιπ αυτά μπορούν να φορεθούν σαν καρφίτσες, αξεσουάρ για τα μαλλιά (πιάνοντας το κλιπ σε μια ελαστική κορδέλα), ή και να στολίσουν ένα μονόχρωμο φουλάρι... Αισθανθείτε ελεύθερες να πειραματιστείτε!!!







Και με αλυσίδες, εμπνευσμένα από τους πιο διάσημους οίκους, και φορεμένα από τις πιο γνωστές σταρ!!!













Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

52 reasons why I love you

Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για το σύντροφο σας το οποίο θα του μείνει αξέχαστο? Του τα έχετε πάρει ήδη όλα (ρούχα, κολόνιες, αξεσουάρ, κλπ κλπ) και θέλετε κάτι μοναδικό, πιο προσωπικό, κάτι που θα του θυμίζει διαρκώς γιατί τον αγαπάτε?

Μία υπέροχη ιδέα είναι το βιβλιαράκι scrapbooking, με 52 λόγους οι οποίοι σας έκαναν να αγαπήσετε τον σύντροφο σας.



Όποια ενδιαφέρεται, μπορεί να μας στείλει τους 52 δικούς της λόγους (οι οποίοι θα τυπωθούν απ' ευθείας στα αυτοκόλλητα) ή να μας ζητήσει να της αποστείλουμε το βιβλιαράκι με κενά αυτοκόλλητα, στα οποία θα μπορεί η ίδια να συμπληρώσει χειρόγραφα, τα δικά της προσωπικά μηνύματα αγάπης...